AdWords

Hvad er Google AdWords?

Google AdWords er for mange virksomheder en billig og effektiv måde at annoncere på. Google AdWords har den klare fordel, at du kun betaler pr. klik til dit website / webshop, og du kan samtidig styre max pris og budget. 

Google AdWords er de annoncer, som vises i Googles søgeresultater – enten øverst i søgeresultaterne eller i højre side. Google AdWords findes i forskellige formater, fx shoppingannoncer, videoannoncering og tekstannoncer. Det essentielle her er at udarbejde Google AdWords annoncer, der skaber værdi og konkurrencemæssige fordel. Dvs. annoncer der skaber mange og relevante besøgende, så billigt som muligt. Det er altså ikke nok at skabe en stor mængde trafik – det skal være den rigtige trafik, som i sidste ende konverterer den besøgende til en kunde.

For at performe godt i annonceresultaterne er det afgørende, at din annonce er relevant for søgningen. Derfor skal der være en stærk sammenhæng mellem søgeord, annoncens tekst og den landingsside, som brugerne sendes til.

Brug en erfaren AdWords-partner

Vores specialister er AdWords certificerede og vante til at strukturere kampagner, sikre lave klikpriser og høje konverteringsrater. Mange virksomheder oplever ofte, at kompleksiteten i AdWords for stor, hvorfor de ikke får det optimale ud af deres Google AdWords budget. Når vi laver Google Adwords annoncering, tager vi udgangspunkt i din virksomhed for at udvikle den strategi, som er bedst for netop din forretning og din målgruppe.