Kompetencer

Web & digital

Det kræver meget mere end blot et website at have en stærk online tilstedeværelse. Det er nødvendigt at betragte sit online brand ud fra en holistisk tankegang, hvor websitet indgår som en del af et større økosystem. Din virksomhed skal arbejde målrettet med appellerende design, relevant content og moderne teknologi for at skabe løsninger, der virker. Dvs. det er ikke nok at få eksponeringer og have synlighed - som virksomhed skal du opnå konverteringer og øget salg.

Med afsæt i tidssvarende design og brugervenlighed servicerer vi virksomheder med effektfulde løsninger, der spænder bredt lige fra corporate websites og kampagnesites over e-commerce-løsninger og integration til ERP og PIM til databearbejdning, SEM, SEO og konverteringsoptimering.

Vi arbejder altid ud fra en digital strategi, hvor vi sideløbende tager stilling til informationsarkitektur, design, content, digitale services, kodning og implementering. En stor del af strategien går ud på at forstå din virksomheds målgruppe. Hvem er kunden, og hvordan er kundens rejse? Når vi kender kunden, og de touchpoints hvor kunden møder dit brand, så går vi all-in på at skabe den absolut bedste oplevelse. På den måde kan vi skabe præference for dit brand, loyale kunder og imponerende resultater.

Gotcha er certificeret partner hos Dynamicweb og Umbraco. Vi vil ikke være middelmådige til en lang række forskellige CMS – men vi vil være de bedste på de to.

Lad os sætte strøm til din næste løsning