Commerce

Skræddersyet e-commerce løsning

For os handler udvikling af e-commerce løsninger ikke blot om at gøre produkterne tilgængelige i webshoppen.
En stærk e-handelsløsning med en god konverteringsrate kræver en gennemarbejdet analyse og en ambitiøs digital strategi.

Vi elsker at designe, udvikle, implementere og optimere ambitiøse B2B og B2C e-commerce løsninger. Vi prioriterer, at vores webshop-løsninger er inspirerende, intuitive, nemme og hurtige for den besøgende at bruge. Det skal være lige til at lægge varer i kurven, uanset om brugerne sidder med laptoppen i skødet, eller hvis de er på farten. Derfor er der essentielt, at e-commerce løsningen guider brugeren gennem et intenderet og intuitivt købsflow, som selvfølgelig er optimeret til diverse devices.

Valg af CMS til din webshop

Vi betragter ikke valg af system som det vigtigste parameter. Det handler først og fremmest om at finde den strategi, der med størst sandsynlighed kan optimere online forretningen samt konvertere brugere til købere. Når det så er sagt, så elsker vi at fordybe os i HTML(5)/CSS(3), jQuery og Twitter Bootstrap, og vi er superskarpe, når det kommer til integration med eksterne systemer gennem API’er eller webservices. 

Sparring og samarbejde

Måske du mangler en samarbejdspartner, der kan hjælpe med udviklingen af en webshop og integration til ERP (fx Microsoft Dynamics NAV, AX og C5) eller PIM (fx Perfion, InRiver eller skyPIM)? Vi kan også hjælpe med binde din e-commerce løsning sammen med med datadrevet online markedsføring, hvor vi fokuserer på gennemtænkt tracking, annoncering, retargeting og e-mail marketing.

Med andre ord kan vi hjælpe dig med alle aspekterne af en solid e-commerce løsning, hvor design, UX, data, teknik og konvertering er tænkt ind i ét samlet hele.