Web & digital

Online markedsføring udvikler din forretning

Online markedsføring er en nødvendig disciplin for en hver virksomhed, som ønsker stærk digital profil og online tilstedeværelse. Det handler om at positionere sig, skabe synlighed, dirigere brugerne ind på dit website, øge kendskabet til din virksomhed, skabe præference for dit brand og sælge dit produkt.

Gotcha er erfarne, data-drevne og målrettede online marketing specialister. På den måde skaber vi resultater for dig som kunde. Eller rettere sammen med dig – det er nemlig nødvendigt, at vi sammen kortlægger målsætninger og KPI’er. Når kursen er sat, navigerer vi sikkert rundt inden for såvel design, budskab, teknisk udvikling og online markedsføring. Vores holistiske tilgang gør nemlig, at vi tænker online markedsføringen ind i dine øvrige marketingaktiviteter. Denne synergi sikrer det bedst mulige afkast for din virksomhed.

Hårdt og målrettet arbejde betaler sig

Alle touchpoints bidrager til at skabe resultater. Det hele bør måles, og det bør monitoreres tæt. Det skal også justeres løbende for kontinuerligt at sikre optimal effekt af dine marketingkroner. Online markedsføring er – når det gøres rigtig – en billig og effektiv måde at nå målgruppen på. Vi har faglighed og indsigten til at udarbejde en eksekverbar strategi, der sikrer kunder både på den korte og lange bane.