Nyheder

Vi mangler en knivskarp udvikler til at indgå i vores stærke team. Vi har brug for dig, der elsker at kode websites, der er langt over standarden. Og vi leder efter dig, der sætter en ære i at levere løsninger, der udnytter de nyeste muligheder og teknologier. Derfor kan stillingen formes efter dine spidskompetencer og interesser, så du får lov til at lave det, du er allerbedst til – samtidig med, at vi får det bedste ud af dig.

Vi arbejder med Umbraco og Dynamicweb, og erfaring hermed er fordelagtigt, men det er ikke altafgørende. Det vigtigste er dog, at du ønsker at udvikle dig, og at du tilgår arbejdet med højt drive og passion. 

Opgaverne varierer fra lækre branding sites til omfattende og komplekse webløsninger. Vi løser alle vores opgaver med øje for moderne browsere, brugervenlighed, hastighed, SEO og webstandarder. Med din stærke kode og forståelse for kundens forretning stræber vi sammen efter at skabe digitale resultater i særklasse for vores kunder. Derfor kommer du til at arbejde tæt sammen med andre dygtige udviklere, digitale designere, UX'ere, performance marketing specialister og digitale projektledere.

Din profil

  • Du er god til at aflæse designoplæg og aflevere et resultat, der matcher
  • Du forstår og kan arbejde med HTML, CSS og JavaScript
  • Du har erfaring med CSS pre-processors (SASS, LESS eller andre)
  • Du har kendskab til Vue eller lignende JavaScript frameworks
  • Du har kendskab til Webpack, Gulp eller andre build tools / task runners
  • Du er skarp til data-formater (JSON, XML og lignende)
  • Du er vant til at arbejde med versionsstyring i form af Git eller lignende
  • Du bidrager til scoping og estimering af opgave

Vi forventer, at du er faglig, saglig og imødekommende over for både kunder og kollegaer. Du er selvkørende, fokuseret og i stand til at flytte flere opgaver samtidig. Du er grundig og kvalitetsbevidst. Du er også typen, der tager ansvar for egne opgaver, kommunikerer med teamet og går forrest med energi, pondus og konstruktive løsningsforslag.

Din nye arbejdsplads

Vores kultur og mentalitet er kernefundamentet for vores forretning, og vi værner om begge dele. For os skal det være udfordrende og sjovt at gå på arbejde. Det betyder nemlig glade medarbejdere og en stærk holdånd. Og det resulterer både i bedre løsninger for vores kunder og en sjovere hverdag for os selv. 

Vil du være med?

Er du interesseret i stillingen så send din ansøgning, CV og 5 bedste løsninger pr. e-mail til: rt@gotcha.dk
Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt. 

Spørgsmål til stillingen kan rettes til: 

Rikke Timm
Head of Digital
M: 2249 1446
E: rt@gotcha.dk

Brian Klit Larsen
Digital Director & Partner
M: 2244 1047
E: bkl@gotcha.dk