Nyheder

Din profil

Vi søger en designer, der:

forstår at udfordre konventionerne for at skabe stærke visuelle udtryk. I samarbejde med et team bestående af kunden og kompetente kolleger finder du kernen af problemstillingen og eksekverer med sikker hånd. Du skal kunne udfordre dine kolleger og kunden konstruktivt i processen. Du skal kæmpe passioneret for at skubbe grænserne for løsningen til det unikke og til et højere niveau.

Du skal desuden:
 • elske at formgive.
 • have en iboende lyst til at skabe.
 • være nysgerrig af natur.
 • besidde fantasi – det er en af dine nøgleegenskaber.
 • leve og ånde for æstetik.
 • nørde i detaljen, ex typografi eller animation.
 • have kæmpe ambitioner – vi hjælper dig med at indfri dem.

Vi forventer, at du er faglig, saglig og imødekommende over for både kunder og kolleger. Du er selvkørende, fokuseret og i stand til at flytte flere opgaver samtidigt. Du er også typen, der tager ansvar for egne opgaver og går forrest med energi og pondus.

Du har flair for identitetsdesign og skarpe koncepter
 

Gotcha er en uformel, sjov og kreativ arbejdsplads, hvor fagligheden og ambitionerne er høje. Vi har gode forhold og karrieremuligheder samt afvekslende opgaver, hvor du med din forkærlighed for og evner inden for design bidrager til at udvikle identiteter og koncepter på tværs af medier.

Dine kommende kolleger er ambitiøse og dedikerede specialister, der dagligt udvikler tværmediale kommunikations- og designløsninger. I projektteamet sparrer du med designere, konceptudviklere, projektledere og øvrige kollegaer om at løse opgavens udfordring.

Du kommer med erfaring og kæmpe ambitioner
 

Vi forventer, at du har minimum et par års erfaring samt et højt æstetisk niveau og øje for detaljen. Du sikrer, at opgaven løses perfekt, og du er vant til at følge den til dørs i tæt dialog med kunden og i samarbejde med det øvrige team. Du har et højt drive og arbejder derfor hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med løsningen og dit gode humør.

Du får en alsidig arbejdsdag
 

Vi lover dig en spændende og sjov hverdag med mange forskellige typer af opgaver. Du kommer derfor til at:

 • Arbejde konceptuelt og praktisk med at omsætte vores kunders ønsker og idéer til det perfekte design.
 • Være bindeleddet mellem kundens ønsker og projektteamets input for derefter at udvikle en identitet eller et design, der kan eksekveres ud på alle relevante materialer og medier. Her har du selvfølgelig tænkt på både form og indhold.
 • Deltage i optimering og kvalificering af designprocesser og projektflows.
 • Sætte et højt tempo uden at gå på kompromis med kvaliteten.
 • Sikre gennemførelse af opgaver til rette tid og økonomi.

Lidt om os
 

Gotchas kultur og mentalitet er en vital del af bureauet. Det er kernefundamentet for vores forretning, og vi værner om det. For os skal det være sjovt og udviklende at gå på arbejde. Det betyder nemlig glade medarbejdere og en stærk holdånd. Det resulterer i bedre løsninger for vores kunder, og en sjovere hverdag for os selv. Det kan du blive en del af og bidrage til.

Er du interesseret i stillingen?

Så send din ansøgning og portfolio til: rb@gotcha.dk og mb@gotcha.dk.
Vi behandler ansøgninger løbende og tiltrædelse ønskes hurtigst muligt.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til:

Mads Barington
Designchef
M: 2981 0501

eller

Rasmus Færch Brostrøm
CEO & Partner
M: 2249 1258

Vi glæder os til at høre fra dig!