Nyheder

Du brænder for

Som Inbound Specialist vil du indgå som en del af vores online markedsføring-team, der i dag består af specialister inden for Google Ads, sociale medier, SEO og e-mail marketing og ledt af vores Head of Online Marketing. Du har højst sandsynligt en god viden om de dine kollegaers kompetenceområder, som du kan bidrage til og inddrage i dit eget arbejde, som primært centrerer sig om e-mail marketing og marketing automation. Sammenspillet mellem vores ydelser er selvsagt essentielt – også når du udarbejder strategier for kunderne. 

Du evner

Du arbejder på både strategisk, taktisk og operationelt niveau med dine kunders e-mail marketing. På strategisk niveau vil det betyde, at du løbende rådgiver kunderne om, hvordan e-mail marketing og automation kan indfri forretningsmæssige potentialer.

På taktisk niveau betyder det, at du udarbejder planer for, hvornår og hvordan en kampagne skal udrulles, du definerer segmenter med afsæt i en konkret målsætning, og du udarbejder flows for automation setups.

På operationelt niveau opsætter og udsender du e-mails til brug i både kampagner og automatiske flows. Du splittester varianter, fordi du ikke kan lade være med at optimere på performance. Da vi har dedikerede tekstforfattere og designere, skal du ikke bekymre dig om tekst og billeder/grafik – du kan nøjes med at forvente det bedste af det bedste. Du ved nemlig, at du er afhængig af godt content for at lykkes.

Dine arbejdsopgaver kort opsummeret

• Leadgenerering

• E-mail marketing / marketing automation

• Viden om samt opsætning og drift af ActiveCampaign, MailChimp, Zapier og Sleeknote

• Håndtering af leadscoring-modeller

• Fokus på konverteringsoptimering på website

• Drift af kunder på lead-fronten

• Erfaring med at drive kunder og have kundekontakt

Lidt om os 

Gotchas kultur og mentalitet er en vital del af bureauet. Det er kernefundamentet for vores forretning, og vi værner om det. For os skal det være udfordrende, sjovt og udviklende at gå på arbejde. Det betyder nemlig glade medarbejdere og en stærk holdånd. Det resulterer i bedre løsninger for vores kunder og en sjovere hverdag for os selv. Det kan du blive en del af og bidrage til. 

For den rette kandidat vil der være rige muligheder for både personlig og faglig udvikling. Men vigtigst af alt vil du få en arbejdsplads, hvor du vil glæde dig til at komme på arbejde. Hver dag.

Ansøgningskriterier

Ansøgninger sendes til både CEO, Rasmus Brostrøm, rb@gotcha.dk og Head of Online Marketing, Thomas Gajhede, tg@gotcha.dk. Mærk ansøgningen “Inbound Specialist” i emnefeltet.

Vi indkalder løbende til samtale og ønsker ansættelse hurtigst muligt. Ansøgningsfrist: mandag d. 19/4 2021. 

Spørgsmål til stillingen kan rettes til:

Thomas Gajhede
Head of Online Marketing
M: 3015 2757

eller

Rasmus Færch Brostrøm
Adm. direktør & partner
M: 2249 1258