Kan du skabe, finpudse og målrette kommunikation og universer, der matcher kundens verden og udfordring? Så er du måske vores nye kollega.

 

Konceptudvikling med tryk på speederen

Du tænker i kommunikative helheder og forstår, hvad det rigtige koncept kan og skal. Du kan gennemskue en forretningsmæssig udfordring, identificere indsigter og omsætte det hele til en kreativ idé, forme konceptet, skrive teksten og følge det helt til dørs. Du kommer med erfaring – enten fra bureauverden eller fra den andet side af bordet – og en masse energi, talent og skrivelyst.
 

For at få succes i denne stilling skal du være skarp på retorikken og formå at definere og løfte enhver kundes kommunikation til et højere niveau end udgangspunktet. Og så er det en selvfølge for dig at levere resultater i tæt samarbejde med dine kolleger. Team spirit er nødvendigt for at trives med og lykkes i jobbet.    

Kreativ, løsningsorienteret og ”ikke for fin på den” 

Du bliver målt på din evne til at få tingene til at lykkes, din evne til at møde kollegaer og kunder i øjenhøjde samt udvikle stærke koncepter og tekster på tværs af medier.  Under alle omstændigheder har du ordet i din magt, du er god til at få idéer og evner at forfine dem til effektfuld kommunikation. Af natur er du nysgerrig og videbegærlig. Du har et stærkt drive, og du bidrager til Gotchas stærke kultur med din energi, dit høje humør og vindermentalitet.

Lidt om os
 

Gotchas kultur og mentalitet er en vital del af bureauet. Det er kernefundamentet for vores forretning, og vi værner om det. For os skal det være udfordrende, sjovt og udviklende at gå på arbejde. Det betyder nemlig glade medarbejdere og en stærk holdånd. Det resulterer i bedre løsninger for vores kunder og en sjovere hverdag for os selv. Det kan du blive en del af og bidrage til.

Ansøg

Skriv til os, så vi bliver overbevist om dine kompetencer. Lykkes det, så indkalder vi dig til en samtale.

Mail din ansøgning til Rasmus Færch Brostrøm på rb@gotcha.dk. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Rasmus på 2249 1258.

Sidste frist for ansøgning er 22. januar 2018.

Vi glæder os til at høre fra dig.