Jobopslag

Kontaktchef søges

Rasmus Færch Brostrøm
Rasmus Færch BrostrømAdm. direktør & partner

Kompetent rådgivning der udvikler vores kunder

Er du en kender, og forstår du dig på mennesker og kommunikationsbranchen?

Vi søger ikke en hardcore sælger, der kan sælge hyldevarer. Vi søger en ildsjæl, som kan give intelligent rådgivning og identificere indsatser, som gør en forskel for vores kunder. Det kræver, at du er en stærk kommunikatør, formår at yde velargumenteret rådgivning og kan sætte dig ind i vores kunders forretningsudfordringer. Dit job bliver at få det hele til at give mening over for nogle dygtige og krævende kunder, der forventer, at du hjælper dem med at skabe sammenhæng i deres marketingindsats.

Med reference til den administrerende direktør får du sammen med det øvrige salgsteam ansvar for at sælge og rådgive kunderne om, hvilke kommunikations- og markedsføringsløsninger, der skal til for at indfri virksomhedernes potentialer. Kyndig rådgivning er et must, men du skal også elske at sælge Gotcha som reklame- og digitalbureau og vores evne til at skabe resultater til nye kunder.

Dine opgaver:

  • Du bliver ansvarlig for at opbygge en kundeportefølje gennem netværk og opsøgende salgsarbejde
  • Du skal afdække kundernes behov og evne at komme frem til den løsning, som giver kunden effekt og værdi
  • Du skal arbejde med hele forløbet fra identifikation af behov, salg af løsning og opfølgning af projekt til færdigt produkt – i tæt samspil med kompetente kollegaer
  • Du skal være proaktiv og et skridt foran vores konkurrenter i markedet. Dvs. at du følger udviklingen hos dine kunder tæt og har løbende dialog med nye potentielle kunder
  • Newbiz er en del af din arbejdsdag, og møder med potentielle og eksisterende kunder bliver derfor en væsentlig del af dit arbejde

Din profil

Du har erfaring inden for marketing, kommunikation og digitale medier. Du kan rådgive ud fra dit erfaringsgrundlag og nye trends og tendenser. Du er sikkert uddannet Cand. Merc., Cand. Comm. eller kommer med erfaring fra "den anden side af bordet" som fx Marketingchef – men det tager vi ikke så nøje. Bare du kan dit kram. Du har solid erfaring med salg og kundekontakt – dvs. forhandling, dialog, rådgivning og præsentation på alle organisatoriske niveauer og har forståelse for de elementer, der har indflydelse på kundernes beslutningsprocesser. 

Lidt om os

Gotcha er en uformel, sjov og kreativ arbejdsplads, hvor fagligheden og ambitionerne er høje. Vi har velordnede forhold, gode karrieremuligheder og afvekslende opgaver, hvor du som Kontaktchef i høj grad er med til at definere, hvilke kunder og opgaver du og det øvrige team skal arbejde med.

For os skal det være udfordrende, sjovt og udviklende at gå på arbejde. Det betyder nemlig glade medarbejdere og en stærk holdånd. Det resulterer i bedre løsninger for vores kunder, og en sjovere hverdag for os selv. Det kan du blive en del af og bidrage til.

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og CV til administrerende direktør, Rasmus Færch Brostrøm, på: rb@gotcha.dk.
Ansøgninger behandles løbende og tiltrædelse ønskes hurtigst muligt.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til:

Rasmus Færch Brostrøm
Adm. direktør & partner
M: 2249 1258