Nyheder

Hvem er du?

Du er kreativ af natur og en dygtig visuel formidler. Og så brænder du for at udvikle motion graphics! Du har sikkert et par års erfaring med storytelling – lige fra storyboard til valg af audio, animationer og redigering. Din hjemmebane er Adobe-pakken, særligt After Effects, Premiere Pro, Illustrator og Photoshop. Du har også kendskab til (eller endnu bedre – er hjemmevant i) software som Davinci Fusion, Nuke, Davinci Resolve, Logic, Reaper og Ableton.

Hos os kommer du til at arbejde tæt sammen med dygtige og erfarne konceptudviklere, motion graphics designere og designere, og sammen bliver I udfordret med at skabe brandoplevelser ud over det sædvanlige. Du skal

  • udtænke og udføre spændende motion idéer og koncepter
  • skabe subtile animationer, som løfter visuelle oplevelser
  • udvikle korte videoer som f.eks. brand-, stemnings- og casefilm

Det kræver, at du er kreativ, detaljeorienteret og teknisk dygtig. Det kræver også, at du er nysgerrig og tør udfordre det oplagte. Og så kræver det, at du kaster dig ud i idégenerering og faglige diskussioner med både kolleger og kunder.

Hvad med erfaring?

Har du masser af erfaring? Er du nyuddannet? Det kommer sig ikke så nøje. Så længe du er dygtig, ambitiøs og har mod på hele tiden at blive bedre. Så er du den motion graphics designer, vi leder efter.

Din nye arbejdsplads

Når du bliver en del af Gotcha, får du en flok ambitiøse, kreative og begejstrede kolleger. Både ledelse og medarbejdere insisterer på, at vores hverdag skal være udfordrende, sjov og udviklende. Derfor er kulturen og mentaliteten ganske særlig – og derfor skaber vi de bedste løsninger for vores kunder samtidig med, at vi har en sjovere hverdag.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og din portefølje til Rasmus og Torben på rb@gotcha og te@gotcha.dk. Vi holder samtaler løbende, så send endelig dit bud afsted med det samme!

Vi glæder os til at høre fra dig.

PS. Er du mest interesseret i spildesign? Så er det desværre ikke dig, vi leder efter. Men vi ønsker dig held og lykke med jobsøgningen.