Nyheder

Fredagsmødet på reklamebureauet Gotcha var i dag lidt sjovere end normalt. For midt i mødet trådte komiteen bag businessprisen ”Grubleren – EXECUTE” ind af døren med morgenbrød og kagemand, og kunne med glæde overrække prisen til et meget overrasket bureau. 

Prisen belønner ildsjæle, der har gjort en ekstra indsats for at planlægge og eksekvere en aktivitet, der understøtter virksomhedens strategi. Bag prisen står PEAK3, som arbejder for at gøre en forskel og være værdiskabende for små og mellemstore virksomheder og i komiteen sidder Niels M Christiansen fra PEAK3, Lars Ib, Rektor og direktør hos Business Institute samt Jan Varberg, Direktør i Varberg Management.

Priskomiteen valgte enstemmigt Gotcha som vinder blandt de 8 nominerede, og begrunder valget med følgende:

” Selvom Businessprisen fokuserer på at fremhæve betydningen af at have tænkt, planlagt og eksekveret en indsats, så synes jeg det er lige så væsentligt at fremhæve en væremåde, mentalitet og tilgang (som er svær at planlægge), da det ikke kan kopieres af andre 1:1 – til gengæld kan det inspirere. Og det er netop dét partnerne Rasmus, Brian og Brian er lykkedes med over for medarbejdere og kunder. Et afsluttende eksempel på det, er en kommentar fra en medarbejder: ”Jeg kan ikke koncentrere mig om at drikke min kaffe om morgenen, da jeg glæder mig så meget til at komme på arbejde”. Denne udtalelse synes jeg, siger det hele i sig selv”, udtaler Niels M. Christiansen fra PEAK3.

Om modtagelsen af prisen udtaler adm. direktør Rasmus Brostrøm:

”Vi er selvfølgelig utrolig stolte over at modtage den her pris. Både fordi hele holdet har knoklet som gale for at komme hertil, hvor vi er i dag, men også fordi at vi elsker, det vi laver, og det er et kæmpe skulderklap, at vores måde at drive bureau på får den her anerkendelse på erhvervsscenen.”

I al hemmelighed havde en af bureauets samarbejdspartnere indstillet bureauet til prisen og de deltog selvfølgelig også i overraskelsen.   

Gotcha blev stiftet for blot 10 måneder siden og har på rekordtid høstet både priser, kunder og medarbejdere; 6 priser ved Årets Brøl, mere end 20 nye kunder og en fordobling af medarbejderstaben. Og nu kan bureauet altså også bryste sig med ”Grubleren – EXECUTE 2017”.