Nyheder

Du vil arbejde tæt sammen med vores Inbound Specialist og Google Ads Specialist. Du vil blive oplært via hands-on opgaver i de to discipliner, så du opnår et godt niveau, der på sigt skal give dig viden nok til selv at være proaktiv på opgaver og optimeringsløsninger.

Arbejdsopgaver

Analyser

Du vil lave alt lige fra søgeordsanalyser og konkurrentanalyser til analyse af adfærdsdata via Google Analytics. 


Tekstoptimering

Optimering af tekster handler ikke kun om at fylde den med søgeord. Det vil også være at forbedre tekstens kvalitet, så konverteringsraten øges, og de besøgende får en bedre brugeroplevelse. 


Udarbejdelse af annoncer i Google Ads

I tæt samarbejde med vores Google Ads Specialist vil du komme til at lave kampagneopsætninger, annoncer og optimeringstiltag.


Oversættelser (Dansk/Engelsk) 

Du vil oversætte annoncer og finde alternative søgeord fra dansk til engelsk.


Afrapportering 

Du vil hjælpe med at trække tal ud, lave analyser på disse og opsætte rapporter. 


Sparring

Du bliver en del af et team, hvor vi hver dag sparrer med hinanden. Her vil du være med til at vidensdele og komme med input til optimering af vores kunder. 


Med på beatet

Nye muligheder og tiltag er en stor del af arbejdet, så din personlige og faglige udvikling er en vigtig del af jobbet. Vi forventer derfor, at du holder dig opdateret i den digitale verden via artikler eller lignende og gennem sparring med dine kollegaer.

Vi forventer af dig:

  • At du ved, hvad Google Ads og SEO er – og gerne har en lille erfaring med en af de to discipliner (jo mere erfaring desto bedre)
  • At du brænder for at lære SEO og Google Ads
  • At du kan arbejde minimum 15 timer om ugen
 
Har du kendskab til følgende systemer, er det en fordel: 
  • Google Analytics
  • Google Optimize
  • Google Search Console

Lidt om Gotcha

Du bliver en del af et stærkt og anerkendt bureau, der kun er tilfreds med det bedste. Du får et tæt samarbejde med vores Head of Online Marketing og det øvrige team. Vi hjælper hinanden – det er nemlig den bedste måde at sikre en god arbejdsdag og de bedste løsninger.
 
Gotchas kultur og mentalitet er en vital del af bureauet. Det er kernefundamentet for vores forretning, og det værner vi om. For os skal det være udfordrende, sjovt og udviklende at gå på arbejde. Det betyder nemlig glade medarbejdere og en stærk holdånd. Det resulterer i bedre løsninger for vores kunder og en sjovere hverdag for os selv. For den rette kandidat vil der være rig mulighed for både personlig og faglig udvikling. Men vigtigst af alt bliver du en del af en arbejdsplads, hvor du vil glæde dig til at komme på arbejde.
 
Interesseret?
 
Selvfølgelig er du det!
 
Send en motiveret ansøgning + CV til Adm. direktør & partner Rasmus Brostrøm: rb@gotcha.dk og Head of Online Marketing Thomas Gajhede: tg@gotcha.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Thomas Gajhede på tlf. 3015 2757
 
Vi glæder os til at høre fra dig!