Nyheder

 

I Gotcha arbejder vi med brands. Vi skaber identiteter og sprogtoner, og vi aktiverer dem i alverdens kommunikationsmaterialer og kampagner. Både offline og online. Derfor er vi ikke på jagt efter en skribent med en skarp pen, eller en kommunikatør der kan have mange bolde i luften. Vi leder efter en tekstforfatter, der kan navigere rundt om slidte metaforer og blødende klicheer.

Vi leder efter dig, der forstår dig på ord og elsker at trylle med dem. Både i små sprøde tekstbidder og lange beskrivende men opkvikkende tekster. Dig, der interesserer dig for dine målgrupper og ved, hvordan du bruger retoriske og grammatiske virkemidler til at tryllebinde dem – både på dansk og engelsk.

Du kommer til at lave en masse spændende tekstarbejde. Blandt andet

  • lange SEO-tekster der ikke kun virker på Google, men også gør noget godt for brandet og for din læser
  • drysse dit tryllestøv over små sprøde tekster til sociale medier – både generiske opslag og annoncer
  • korrekturlæsning af alt fra annoncer og pressemeddelelser til brand stories

Kan du hjælpe os på fuld tid? Er du freelance? Eller studerende? Det kommer sig ikke så nøje. Hvis du er den ordekvilibrist, vi leder efter, så retter vi stillingen ind efter din hverdag. Men vi har brug for, at du kan dedikere minimum 15 timer om ugen.

Din nye arbejdsplads

Når du bliver en del af Gotcha, får du en flok ambitiøse, kreative og begejstrede kolleger. Både ledelse og medarbejdere insisterer på, at vores hverdag skal være udfordrende, sjov og udviklende. Det gør kulturen særlig – ja næsten magisk. Og derfor kan vi skabe de bedste løsninger for vores kunder samtidig med, at vi har en sjov hverdag.

Lyder det som noget for dig?

Fold dine retoriske evner ud i en ansøgning og et CV, og send det til Heidi på hl@gotcha.dk. Vi holder samtaler løbende, for i den ideelle verden starter du allerede i morgen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Creative Copywriter og kommende kollega Anita Oien på 20 66 12 93 eller Brand Director & Partner Heidi Lüdeking på 26 81 52 76.

Vi glæder os til at høre fra dig.