Nyheder

Arbejder du med sociale medier? Så er du i målgruppen for vores nye konference dedikeret til en række discipliner, som er nødvendige at mestre for at få succes. Hvad enten du arbejder med små eller store brands og virksomheder, så garanterer vi en operationel dag, hvor førende eksperter og succesfulde brands hver især indtager scenen og deler ud af håndgribelige, operationelle og let implementerbare ideer og indsatser på sociale medier.

Førende eksperter og spændende cases

De syv speakers på programmet inkluderer Thomas Bigum, som er stifter af Bigum&Co, der i en årrække har hjulpet virksomheder med at blive fundet, set og husket på sociale medier. Plakaten tæller også Morten Vium, som er partner hos Netværksakademiet og ekspert i at aktivere brands med gode historier og professionalisme i øjenhøjde på LinkedIn. Vores egen Strategi- & konceptchef og partner, Heidi Lüdeking, indtager også scenen med et indlæg om brandpositionering.

Dagen byder også på indblik i SoMe-indsatsen hos succesfulde virksomheder, bl.a. fortæller Lars Riis, som er stifter og CEO for tøjbrandet ELSK, om arbejdet med at bygge et brand op om et purpose og samtidig eliminere al taktisk kommunikation. Rasmus Arendt, som er CCO & Co-Founder hos Brandheroes, deler sine erfaringer fra arbejdet med micro influencer marketing for store internationale brands som Coca Cola, The Body Shop og H&M.

Fokus på data og dokumenterbare indsatser

Programmet tæller også Rasmus Skjøtt, som er head of omnichannel hos Søstrene Grene. Rasmus gæster konferencen og deler sine erfaringer om at tale med 3,5 mio. følgere på daglig basis – og i at konvertere medieresultater til forretningsmæssige resultater. I forlængelse heraf klæder vores egen online marketing specialist Thomas Gajhede deltagerne på til at arbejde forretningsstrategisk og samtidig dokumentere, at SoMe-indsatserne bidrager til forretningen.

Early bird-billetter til de hurtige

Billetsalget er netop åbnet, og der er mulighed for at erhverve sig early bird-billetter, hvis man er hurtig på aftrækkeren. Det er i en tidsbegrænset periode, ligesom der er et begrænset antal billetter til konferencen.

Praktisk information

Dato: Tirsdag d. 3. marts kl. 8.30-16.30

Sted: Musikkens Hus på Musikkens Plads 1 i Aalborg

Se hele programmet og tilmeld dig på www.thinksocial.dk