Nyheder

Geodatastyrelsen har oplevet en location-flytning fra København til Aalborg i 2016. 10 % af medarbejderne flyttede med, 10 % pendler fra København og til Aalborg, men det betød samtidigt også, at næsten 80 % af medarbejderskaren skulle ansættes som nye folk i Aalborg.

Dermed har Geodatastyrelsen været igennem en omvæltning i det forgangne år, hvor nye såvel som gamle medarbejdere har skullet lære hinanden at kende, samtidigt med at nyetableringen i Aalborg skulle falde på plads.

Dermed er der nu behov for en temperaturmåling på, hvordan selve medarbejderkulturen egentlig er den dag i dag. Er der overhovedet en særlig kultur? Og hvordan kan man i givet fald skabe den?

Derfor har Geodatstyrelsen og Gotcha slået pjalterne sammen, og ambitionerne er bl.a. at blive klogere på den eksisterende kultur på arbejdspladsen, og dermed skabe fundamentet for tiltag af forskellig karakter efterfølgende, bl.a formuleringen af et værdisæt, som medarbejderne arbejder naturligt sammen om. Der skal også i fremtiden fokus på yderligere tiltrækning af medarbejdere igennem regulær employer branding.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Kontaktchef, Daniel Seehausen
M: 2088 6886
E: ds@gotcha.dk