Start rejseglæden i Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn er en særlig lufthavn, fordi du her får en oplevelse, der går imod alt hvad du forventer dig af en lufthavn. Her er ingen lange køer, ingen afgifter på parkering, ingen sure securityfolk og ingen stess og jag. Du møder i stedet et altid venligt og smilende personale, som uden undtagelser sørger for, at du får den bedste start på din ferie. Det er i al sin enkelthed en total yndlingslufthavn. 

Vi har skabt et visuelt univers med finurlige ordspil og appellerende billeder med en klar reference til lufthavnen identitet. På intelligent og abstrakt vis pirres rejselysten, alt imens vi får leveret en række imagebetonede og taktiske budskaber. Samtidig fungerer designet som udsmykning i lufthavnen og anvendes i både terminaler og som en del af kommunikationen i Duty Free. Smukt, enkelt og velfungerende.

Visuelt univers med finurlige ordspil

På intelligent og abstrakt vis pirres rejselysten, alt imens vi får leveret en række imagebetonede og taktiske budskaber. Samtidig fungerer designet som udsmykning i lufthavnen og anvendes i både terminaler og som en del af kommunikationen i Duty Free.
Visuelt univers med finurlige ordspil
Visuelt univers med finurlige ordspil
Visuelt univers med finurlige ordspil
Visuelt univers med finurlige ordspil
Aalborg Lufthavn er en lufthavn med stærke værdier og en stærk identitet. Derfor er vores fornemste opgave at sikre en fortsat positionering og branding, som konstant løfter dem til nye højder.
Rikke Mølgaard, Salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn

Oplev verden fra Aalborg Lufthavn

Verden ligger åben med bare et enkelt stop i blandt andet Amsterdam eller København
Oplev verden fra Aalborg Lufthavn
Helstøbt oplevelse

Helstøbt oplevelse

Selvom Aalborg Lufthavn ikke er direkte udbyder af rejser, så er det stadig selve rejsen og destinationerne, der giver lufthavnen unika og værdi. Dette eksponerer vi direkte, således brugeren får en helstøbt rejseoplevelse fra lufthavn til destination. Websitet vil derfor meget mere end blot at informere – det appellerer og motiverer til at rejse. 

Websitet er bygget i Dynamicweb med integration til Travelmarket, således brugerne kontinuerligt præsenteres for opdaterede rejsetilbud. Ligeledes er det integreret op imod Aalborg Lufthavns egen data omkring afgangs- og ankomsttider, som også kan modtages via en sms-service. 

Mobilversion

Mobilversion

Reklamefilm

En god ferie starter i lufthavnen. Vi har udviklet en reklamefilm for Aalborg Lufthavn, som sætter fokus på det høje serviceniveau. En smuk montage af en moderne lufthavn.
Play