Patrade

Competitiveness with a gentle touch

Verden er et globalt slaraffenland for kreativitet og innovation. Og for kopister! Patrade er et patentbureau, som arbejder utrætteligt for at beskytte immaterielle rettigheder. De holder mange virksomheders konkurrenceevne i hænderne – og det blev vores opgave at omsætte deres virke i en ny brandidentitet.

Vi skabte en eksklusiv brandidentitet, hvor gode manerer møder beslutsomhed. Patrades tonalitet er gjort genkendelig med en stålsat og intelligent sprogbrug, som underbygges af identitetens visuelle elegance og enkelthed.

Brandstrategi

Strategisk afsæt og positionering.

Brandfortælling

Et stærk brandfortælling med genklang.

Brandidentitet

Visuel identitet, retorisk identitet, tekstkoncepter, tone of voice.

Website

Et brandingsite som gør op med den konventionelle konsulentbranches til tider konservative stil. Udviklet i Umbraco med integration til Active Campaign.

No items found.
Udtalelse
Gotcha gjorde et fremragende stykke arbejde, og fik virkelig ramt en brandidentitet, som jeg oplever som værende spot on på vores værdier. Stor tak for det. Jeg husker stadig den dag vores marketingchef præsenterede den nye identitet internt. Det var på et Teams-møde, men jeg gav alligevel stående applaus.
Jeg kan varmt anbefale Gotcha, hvis andre derude står med et brand, der trænger til et løft.

Nick Lissner, Advokat & Partner hos Patrade

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Vil du vide mere om denne case?

Vi vil også gerne hjælpe dig. Som brandbureau brænder vi for og er specialiserede i at skabe branding og markedsføring, der understøtter din forretningsstrategi.

Skal vi skabe noget ærligt, ægte og effektfuldt sammen?

Rasmus Brostrøm
Rasmus Brostrøm
CEO & Partner