Branding & digital

Randers Tegl

Gotcha arbejder tæt sammen med Randers Tegl på en lang række område – fra strategi og ID over kampagner og content produktion til digitale services og løsninger.

Skandinaviens teglleverandør siden 1911

Randers Tegl er en af Nordeuropas førende teglproducenter – med største kapacitet og sortiment. Det gode håndværk og moderne produkter er resultatet af mange generationers erfaringer med tegl.

Gotcha samarbejder med Randers Tegl om at videreudvikle, optimere og skarprette koncernens brand, kommunikation og design. Qua et tæt samarbejde er det muligt at være medspiller på udvikling af Randers Tegl og det marked, de opererer i. Og det er en fantastisk rejse at være en del af.

Randers Tegl Ovn
Ultima, en serie af blødstrøgne mursten i et nyt eksklusivt format
Randers Tegl Brochure

Murstensbrochure

Målsætningen med brochuren er at formidle det brede sortiment og positionere Randers Tegls produkter på inspirerende og salgseffektiv vis med værdimæssig fokus på produktets autenticitet, æstetik og bæredygtighed.

Rustica brochure
Unika brochure
“Brochuren er udført med øje for materialevalg, holdbarhed og taktilitet i et eksklusivt look & feel. Stilen og de arkitektoniske referencer inspirerer og formidler et relativt simpelt produkt på spændende vis til bl.a. high-end consumer-segmentet”
Brian Toft, Kreativ chef & partner

Trivsel er noget man bygger. Også online.

Gotcha har launchet et veldesignet, brugervenligt og funktionalitetsgennemarbejdet website, der bringer Randers Tegls mange cases og projekter helt frem i lyset. 

På den måde kan de besøgende – både B2B- og B2C-kunder – spejle sig tydeligt i Randers Tegls produktsortiment og slutprodukt, mens de samtidigt kan se nærmere på enkeltprodukter, bestille fysiske prøvekasser, downloade brochurer og bruge digitale værktøjer til endegyldigt at udvælge det rette produkt. 

Facebook Pixel