Tæt samarbejde

Samarbejdet med Randers Tegl dækker over alt fra strategi, branding og ID over kampagner, film, markedsføring og content produktion til digitale services og løsninger. Videreudvikling, optimering og skarpretning af Randers Tegl koncernens brand, kommunikation og design er konstant i fokus. Qua et tæt samarbejde er det muligt at være medspiller på udvikling af Randers Tegl og det marked, de opererer i. Og det er en fantastisk rejse at være en del af.

Gotcha har launchet et veldesignet, brugervenligt og funktionalitets-gennemarbejdet website, der bringer Randers Tegls produkter, cases og projekter helt frem i lyset. På den måde kan de besøgende spejle sig tydeligt i produktsortimentet og slutproduktet, mens de samtidigt kan se nærmere på enkeltprodukter, bestille fysiske prøvekasser, downloade brochurer og bruge digitale værktøjer til endegyldigt at udvælge det rette produkt. 

Naturligt. Stilrent. Holdbart.

Unikt design til unikt byggeri.
Naturligt. Stilrent. Holdbart.
Naturligt. Stilrent. Holdbart.
Naturligt. Stilrent. Holdbart.
Naturligt. Stilrent. Holdbart.

Film

Det svært at se det endelige resultat ved blot at kigge på en enkelt mursten. Derfor filmer vi færdige projekter, som visualiserer de muligheder, Randers Tegl tilbyder.
Play
Play

Trivsel er noget man bygger.

Også online. Websitets enorme berøringsflade betyder, at funktionalitet, design og UX skal flyde uhindret på tværs af målgrupper og landegrænser.
Trivsel er noget man bygger.
Fra håndværker til arkitekt

Fra håndværker til arkitekt

Randers Tegl er en af Nordeuropas førende teglproducenter – med største kapacitet og sortiment. Det gode håndværk og moderne produkter er resultatet af mange generationers erfaringer med tegl. Forskellige målgrupper stiller krav til websitet.
  • Webshop
  • Produktkonfigurator
  • Visualiseringsværktøj
  • Tagberegningsværktøj
  • Automatiseret e-mail flow
  • Online markedsføring
  • Leadgenerende tagguides

Mobilversion

Mobilversion

Fingerspitzgefühl

Brugen af transitions og animationer gør oplevelsen med randerstegl.dk mere involverende, og de små effekter hjælper den besøgende igennem et intenderet besøgsflow. Et balanceret sæt små animationer guider og inspirerer brugeren.

Brochurer

Randers Tegl har et omfattende forhandlernetværk, som står for dialogen med slutkunderne. Et vigtigt element i købsprocessen er at få overblik over valgmulighederne, uanset om der er tale om tegl, mursten eller belægningssten. Det hjælper tryksagerne med.
Brochurer Brochurer Brochurer
Brochuren er udført med øje for materialevalg, holdbarhed og taktilitet i et eksklusivt look & feel. Stilen og de arkitektoniske referencer inspirerer og formidler et relativt simpelt produkt på spændende vis til bl.a. high-end consumer-segmentet.
Laust Ejstrup, Marketingchef