Vi er sat i verden

... for at skabe kommunikation, der gør en forskel for vores kunders forretning. Vi har fagligheden og erfaringen — men vigtigst af alt passionen. 

Filosofi

Den rette mentalitet

Gotchas kultur og mentalitet er en vital del af bureauet. Det er kernefundamentet for vores forretning, og vi værner om det. For os skal det være udfordrende, men sjovt at gå på arbejde. Det betyder nemlig glade medarbejdere og en stærk holdånd. Det resulterer i bedre løsninger for dig som kunde, og en sjovere hverdag for os selv.  

Vi arbejder målrettet hver dag med at løfte brands til nye højder, sikre den mest optimale positionering og udarbejde inspirerende og effektfulde on- og offline kommunikationsløsninger.

Det vil vi også meget gerne for din virksomhed. Inden da er det blot vigtigt at kende vores 3 værdier, da det er den bedste måde at forventningsafstemme, inden samarbejdet startes op.


Du bør betragte dit online brand ud fra en holistisk tankegang, hvor websitet indgår som en del af et større økosystem. Din virksomhed skal arbejde målrettet med appellerende design, relevant content og moderne teknologi for at skabe løsninger, der virker.

Brian Klit Larsen, Digital chef & Partner
01

Vi siger det lige ud

Ærlighed er en dyd. Hos os møder du individer med holdninger og meninger. Nogle gange er vi helt enige med dig om, hvad der er god kommunikation – andre gange er vi ikke.  Men du kan stole på, at vi altid fortæller dig, hvad vi mener. Udelukkende for at skabe de bedste resultater for og sammen med dig. 

mask-g
mask-g
02

Vi sigter højt

Ambition er en selvfølge. Vores løsninger skal give din virksomhed en konkurrencemæssig fordel. Derfor har vi en oprigtig interesse i at skabe noget fedt og effektfuldt. Det kræver blot et ambitiøst, men realistisk ambitionsniveau fra begge sider af bordet.

03

Vi arbejder med dig – ikke for dig

Samarbejde er afgørende. Betragt os som en udvidelse af dit team – ikke blot en leverandør. Et smukt samarbejde etableres, når vi mødes, forelsker os i hinanden, drøfter målsætninger, lærer at stole på hinanden og arbejder sammen som en helhed. Så gør vi hinanden og løsningen bedre.

mask-g