Seminar

Seminar

Er bæredygtighed det nye purpose? 

 

Gennem to centrale perspektiver afdækker seminaret det mulighedsrum, som brands kan navigere i, når du skal kommunikere din virksomheds del i en bæredygtig fremtid.

De to perspektiver er:

Forbrugerperspektivet

Hvad betyder bæredygtighed for forbrugerkulturen i 2020? Hvordan forhandler, former og definerer forbrugernes identiteter med udgangspunkt i bæredygtighed, og hvilke krav og forventninger stiller det til virksomhedernes bæredygtighedsstrategier og positioner i markedet? Forbrugerne står samlet i communities, der stiller store krav til dit brands kommunikation. Uanset hvor oprigtigt og gennemsigtigt, du brander dig, vil communities være dommeren for, hvorvidt den bæredygtige fortælling er smuk storytelling eller greenwashing.

Brandperspektivet

Er bæredygtighed det nye purpose? I en tid hvor klimaet er på alles læber, ser 2020 ud til, at brands behøver mere end purpose for at tage en tydelig og troværdig position. Ved at gennemgå relevante cases får du strategiske anbefalinger til branding i et bæredygtigt perspektiv. Desuden taler vi om, hvilke positioner et brand kan holde til, så man som virksomhed kan gøre bæredygtighed og purpose til noget, der skaber både værdi i brandet og relevans i målgruppen.

Tilmeld seminar

Program d. 31/1

08.30 - 08.45
Morgenmad
08.45 - 08.50
Velkomst og introduktion
08.50 - 09.35
Forbrugerperspektivet: Bæredygtighed og forbrugerkultur i 2020
09.35 - 09.45
Pause & networking
09.40 - 10.20
Brandperspektivet: Er bæredygtighed det nye purpose? Og hvordan omsætter brands det til forretning og troværdig positionering?
10.20 - 10.30
Spørgsmål, networking og tak for i dag!
Tilmeld seminar

Tid og sted

Fredag d. 31/1 kl. 08.30 - 10.30
Alexander Foss Gade 13, 2. sal
9000 Aalborg

Parkering i Føtex P-hus 
eller gården bag Fakta.

Indlægsholdere
Morten Staghøj Petersen
Morten Staghøj Petersen
Strategi- & konceptudvikler
Ditte Seier Carstensen
Ditte Seier Carstensen
Kontaktchef
Venteliste

Alle pladser er optaget.
Vi skriver dig op på ventelisten, og du får besked fra os i tilfælde af, at vi får en ledig plads.