Email marketing

Sæt en krog i dine kunder med e-mail marketing

Med e-mail marketing kan du øge salgstallene betragteligt. Det er tilmed et af de absolut billigste og mest effektive måder at kommunikere med din målgruppe på. Hvis du sender inspirerende, relevante og vedkommende nyhedsbreve direkte ud i dine eksisterende og potentielle kunders indbakker, så får du både mere loyale og engagerede kunder.
 

Få det optimale ud af din digitale forretning 

Vi hjælper vores kunder med dialogbaseret og relationsskabende email marketing, der ender ud i at antal signups, åbningsrater og bundlinjen vokser betydeligt. 

Du får kompetent rådgivning hele vejen rundt – lige fra design og opsætning til at forfatte de rette budskaber samt løbende teste, effektmåle og optimere. Udelukkende for at skabe den største værdi for din forretning.

Som altid beror vores arbejde på data og evidens. Derfor indleder vi samarbejdet med dig med at afklare formål og fastsætte målsætninger. Vi lægger strategien, og vi sørger for, at nyhedsbrevet baserer sig på statistik, indeholder relevante budskaber og stærke call-to-actions, og at der bliver fulgt op på den første udsendelse.