Design & identitet

Få en stærk visuel identitet

Grafisk design og udvikling af visuelle identiteter er blandt vores klassiske dyder. Det er et håndværk, som vores designere lever og ånder for.
Design udtrykker værdier og holdninger, øger kendskab og salg, sikrer genkendelighed og brandposition, og taler til modtagerens hjerne og hjerte.

Når vi arbejder med design, er der tale om en multifacetteret proces, hvor vi tager højde for æstetik, koncept, godt håndværk, kreativitet og simplificering.
Vi er egentligt ydmyge anlagte, men vi tør godt selv sige det – vi er dygtige.   

Vi kan hjælpe dig med enkeltstående opgaver, såsom design og layout af brochurer, magasiner, rapporter, kataloger, messestande og -materialer, annoncer, online bannere og meget andet.
Står du overfor at skulle have en ny visuel identitet – måske fordi den eksisterende trænger til at blive revitaliseret, en fusion er på vej eller pga. noget helt tredje – så er det en drømmeopgave.

At forme det nye ansigt udadtil er vitalt. Den visuelle identitet skal kommunikere et klart og tydeligt billede af din virksomhed, favne værdier, sende et professionelt signal og sælge produkter – på tværs af digitale og analoge medier.