Kampagner

Få budskabet ud med en veleksekveret kampagne 

En god kampagne udvikles på baggrund af indsigt i målgruppen, mediemix, markedet og kundens forretning. Vi hjælper vores kunder med kampagner inden for mange områder: reklame- og brandingkampagner, holdningsbearbejdende- og adfærdsændrende kampagner, salgskampagner, hvervekampagner osv.

Vi har stor erfaring med at udvikle og udrulle gennemtænkte tværmedielle kampagner, fx print-annoncering, web og online, outdoor og direct mail. Vi prioriterer kosteffektivitet, måling og ROI i vores kampagner og lader vores kreative koncept tager afsæt heri, så vi sikrer effektfulde budskaber, som målgruppen engagerer sig i og aktiveres af. Det handler om at give målgruppen den bedst tænkelig oplevelse med dit brand.

Det er her, at vi som brandbureau skal være kreative. Kreativitet er også at tænke utraditionelt omkring medieanvendelse, målgrupper og marketingmix.

Medieplanlægning og -rådgivning

Medieplanlægningen er et vigtigt element i kampagnen. Den medvirker til, at vi rammer målgruppen med det bedste budskab på det bedste tidspunkt. Vi samarbejder med erfarne mediebureauer, som kender medielandskabet og de forskellige mediers styrker og svagheder til hudløshed. Det gør vi selvfølgelig af den simple årsag, at vi ønsker at levere den bedst mulige ROI til dig som kunde.