Umbraco

Fleksibelt og intuitivt CMS

Umbraco er et Open Source content management system (CMS), der er bygget på Microsofts ASP.NET platform, og som er anerkendt for sit intuitive og brugervenlige user interface. Umbraco er nemt at bruge, og det rummer en rigtig god fleksibilitet, hvor omkostningen af integration af egenudviklet funktionalitet skiller det ud fra mængden. Umbraco er takket være deres certificeringsprogrammer en solid og stabil platform, der medvirker til en generel pålidelighed i systemet og kvalitet i de løsninger, vi laver som Umbraco partner.
 
Umbraco CMS karakteriserer sig – foruden at være særdeles brugervenligt – ved, at der udbydes en lang række moduler, som kan tilkobles. Endvidere har Umbraco et omfangsrigt community i både Danmark og udlandet, som sikrer kontinuerlig udvikling og optimering af de moduler og produkter, som dels allerede eksisterer og dels løbende bliver lanceret. Desuden er der ingen licensomkostninger forbundet med Umbraco. 

Standardfunktionalitet

Umbraco CMS indeholder som standard diverse funktioner, der gør dagligdagen nem for brugerne. Herudover findes der en lang række færdigudviklede funktionaliteter, der kan tilkobles, f.eks.:

  • Billedredigering
  • Søgemaskineoptimering
  • Nyhedslister
  • Adgangs- og medlemsstyring
  • Formularer


Derudover besidder vi et større bagkatalog af funktioner og features, som vi har skabt i forbindelse med utallige Umbraco websites, vi har udviklet i tidens løb. Det giver os muligheden for at tage disse i anvendelse, når det giver mening ift. den konkrete løsning. Andre gange foretrækker vi at anvende 3. parts Umbraco packages, som er allerede er udviklet og afprøvet af Umbracos community. 

Stærke integrationsmuligheder

Umbraco CMS er et fornuftigt valg, når der skal integreres med andre systemer. Systemet kan ret beset udvides med alt, hvad man ønsker sig af funktionaliteter. Ofte integrerer vi op mod andre .Net baserede systemer, og det gør det nemt at håndtere og drifte, når begge systemer ”taler samme sprog”.

Umbraco Certificeret Partner

Gotcha er Umbraco Certified Partner, og vi har en årelang erfaring med udvikling af Umbraco-løsninger. Vi tør godt kalde os selv for specialister, for vi ved, at vi kan hjælpe dig med en Umbraco-løsning – lige fra rådgivning og implementering af nyt CMS eller videreudvikling af din eksisterende Umbraco-løsning.