Kurser

 • LinkedIn – lær alle tricks til at få maksimal organisk synlighed

  Skal din virksomhed opnå større succes på LinkedIn? Så bliver du nødt til at kende til algoritmen bag og nutidens spilleregler. Samtidig handler det om at lære de små tricks, der gør, at dine opslag skiller sig ud og skaber synlighed.

  Læs mere om kurset
 • Skriv tekster, der kan mærkes

  God tekst gør indtryk. Former relationer. Skaber troværdighed. Rykker grænser. Smelter hjerter. Indfrier forventninger. Gør nysgerrig. Flytter bjerge. Men bare rolig – det er ikke så komplekst, som det lyder. I hvert fald ikke hvis du har ordene og virkemidlerne under kontrol.

  Læs mere om kurset
 • Vind førstepladsen på Google

  Thomas Gajhede har mere end 10 års erfaring med søgemaskineoptimering for en lang række virksomheder – store som små. På vores SEO-kursus deler han ud af vores bedste metoder og tilgange til effektiv SEO, som har dokumenteret effekt for utallige brands.

  Læs mere om kurset
 • Få mere ud af dine markedsføringskroner

  Google Analytics er uundværligt for dig, der bruger markedsføringskroner på Facebook, LinkedIn, Google Ads, Pinterest, Instagram eller andre online kanaler – og gerne vil lære, hvordan du kan arbejde målrettet med data og benytte det aktivt i optimeringen af kampagner.

  Læs mere om kurset