SEO-KURSUS

SEO-KURSUS

Hvad lærer du

På vores SEO-kursus giver vi dig en indgående forståelse for, hvordan du skal bruge søgemaskineoptimering på dit website. Du får værdifuld viden, forståelse og indblik i, hvordan en søgemaskine fungerer, og hvordan du kan være med til at sikre dit website den bedste placering på Google. Derudover får du værktøjskassen fyldt med grundlæggende tips til, hvordan du gør søgemaskineoptimering til en strategisk og taktisk del af virksomhedens onlinestrategi – uden at det skal være en tidsbelastende opgave.

Hvem skal deltage

Dette SEO-kursus er for dig, der er nybegynder, men kan se en værdi i at benytte søgemaskineoptimering som et effektivt markedsføringsredskab og til at skabe gratis trafik til dit website. Vi giver en grundig gennemgang af alle de vigtigste elementer i at skabe effektivt SEO-arbejde, og du vil få forståelsen af, hvordan Google vurderer dit website, og hvorfor den vælger de søgeresultater, den gør. Kurset er som udgangspunkt ikke en teknisk gennemgang – dog vil vi komme ind på de tekniske udfordringer, der kan være ved fx opbygningen af et website.

Har du allerede den grundlæggende basisviden, er dette kursus ikke for dig.

Underviser

Thomas Gajhede har mange års erfaring med søgemaskineoptimering, og kender derfor til alle de udfordringer, tips og tricks, der gør den store fordel i kampen om at rangere øverst på Google. Thomas er god til at formidle tekniske og faglige begreber til et sprog, alle kan være med på.

Tilmeld mig kurset

Program

09.00-12.00
- Baggrund og introduktion til SEO
- Den gode SEO-strategi
- Alt om søgeord
- SEO-tekster der giver resultater
- SEO – billeder og video
- Linkbuilding
- Gode værktøjer
- Spørgsmål, networking og tak for i dag!
Tilmeld mig kurset

Book SEO-kursus

Sted:
Kurset afholdes på bureauet på Alexander Foss Gade 24,
9000 Aalborg. Parkeringen på p-plads på Poul Larsens Vej.

Tidspunkt:
Aftales individuelt – vi kontakter dig, når du har booket.

Underviser
Thomas Gajhede
Thomas Gajhede
Head of Online Marketing
Tilmelding