Nyheder & inspiration

 • Gotcha og Lange PR vinder stort EU-udbud
  11. jan. 2018
  Gotcha og Lange PR vinder stort EU-udbud
  Væksthus Nordjylland har valgt ny samarbejdspartner

  EU-udbuddet over Væksthus Nordjyllands samlede kommunikationsindsats har kørt siden august 2017, men nu er der truffet en afgørelse. Sammen med Lange PR kan Gotcha erklære sig som vinder.

  Læs hele nyheden
 • Employer branding. 3 ting at huske.
  18. dec. 2017
  Employer branding. 3 ting at huske.
  Fasthold, tiltræk og engagér medarbejderne.

  Læs vores synspunkter på, hvad der er vigtigt at huske i det arbejde, som kaldes Employer Branding. Og særligt, hvordan du som virksomhed får vores nye og unge generation, generation Z, med på vognen.

  Læs hele nyheden
 • Gotcha skal rebrande VisitAalborg
  11. okt. 2017
  Gotcha skal rebrande VisitAalborg
  VisitAalborg vælger Gotcha som nyt reklamebureau

  Efter en budrunde har VisitAalborg valgt reklamebureauet Gotcha som ny strategisk samarbejdspartner til flerårig brandingindsats. Målsætningen er klar: VisitAalborg skal både tiltrække flere udenlandske turister til Aalborg og styrke den nationale turisme, og det skal ske igennem en markant branding af Aalborg som en attraktiv turismedestination.

  Læs hele nyheden
 • Hop på det digitale tog
  2. aug. 2017
  Hop på det digitale tog
  En bureauchefs bekendelser

  I min funktion mødes jeg ofte med online chefer, digitalt ansvarlige og andre beslutningstagere – typisk fra det øverste ledelseslag – for at drøfte deres digitale tilstedeværelse. Dette indslag handler om nogle af de erfaringer og inputs, jeg sidder tilbage med uanfægtet af virksomhedernes størrelser og branchetilknytning – det er nemlig typisk de samme udfordringer, der ytres. Helt konkret kommer her 4 observationer, jeg har gjort mig.

  Læs hele nyheden
 • PEAK3 Businesspris 2017
  7. apr. 2017
  PEAK3 Businesspris 2017
  Gotcha vinder Businessprisen "Grubleren – EXECUTE 2017"

  Med prisen cementeres bureauets markante succes. Fredags-mødet på reklamebureauet Gotcha var i dag lidt sjovere end normalt. For midt i mødet trådte komiteen bag businessprisen "Grubleren – EXECUTE" ind af døren med morgenbrød og kagemand, og kunne med glæde overrække prisen til et meget overrasket bureau.

  Læs hele nyheden
 • Alliance+ vælger Gotcha
  17. feb. 2017
  Alliance+ vælger Gotcha
  Gotcha er nyt reklamebureau for Alliance+

  Valentinsdag var tirsdag d. 14/2. Men for os er det faktisk først Valentinsdag i dag. Efter en budrunde valgte Alliance+ sin nye samarbejdspartner. Det blev Gotcha, og det er vi glade for og stolte over.

  Læs hele nyheden