Nyheder

Nyheder & inspiration

 • 9. apr. 2019
  Vi er vant til purpose i storladent format, hvor menneske, brand og miljø optræder i smuk forening. Men hvad hvis forestillingen om det formålsdrevne brand kunne findes i de bittesmå ting, der faktisk betyder noget lige her og nu?

  Purpose-bølgen har mødt sund kritik fra blandt andet Morten Münster, der pointerer at purpose skal give mening i detaljen for individet. En håndgribelig mening, der kan føles i medarbejderens arbejde og hverdag. For et meningsbærende purpose er ikke mere meningsfuldt end de handlinger, som forbrugeren oplever.

  Læs hele nyheden
 • 26. mar. 2019
  Du er benhård til .NET, og du mestrer at sidde med komplekse løsninger, hvor sikkerhed og performance er altafgørende. Derfor må du bare tjekke denne stilling.

  Vi søger en knivskarp udvikler til at indgå i vores stærke team hurtigst muligt. Du elsker at kode websites, der er "pixel perfect", og du sætter en ære i at levere løsninger, der udnytter de nyeste muligheder.

  Læs hele nyheden
 • 14. mar. 2019
  Videoerne har de seneste år virkelig gjort sine indtog. Her i 2019 er der intet der tyder på, at det vil ændre sig. Faktisk vil video udgøre 82 procent af al consumer internettrafik inden 2021.

  Fra det første ’wow’ til det afsluttende køb kan video alt det, som andet content ikke evner at nå til sokkeholderne. Video kan vække og formidle følelser hurtigere, stærkere og mere huskværdigt. Men kun når det produceres og distribueres med omtanke.

  Læs hele nyheden
 • 1. mar. 2019
  Kan du hjælpe virksomheder med at udpege og skabe differentiering og dermed sikre en stærk brandposition? Så er du måske vores nye kollega.

  Vi søger en strategisk funderet konceptudvikler med et kreativt og kommunikativt overblik, som evner at arbejde strategisk, taktisk og operationelt med kundens brand og sikre, at alle kreative koncepter er ”on brand” og målgrupperelevant.

  Læs hele nyheden
 • 6. feb. 2019
  Tag medarbejderne med i virksomhedens brandfortælling og invitér deres netværk med i samtalen.

  Employee advocacy er ikke en ny disciplin. Men den er stadig relevant i 2019 – for hvis du er modig nok, så virker den.

  Læs hele nyheden
 • 3. dec. 2018
  Nyt ansigt i Gotcha-flokken

  2018 rundes blandt andet af med ansættelsen af Nicolaj Lund Hummel, der starter på bureauet d. 3. december.

  Læs hele nyheden
 • 11. okt. 2018
  Black Friday er lige rundt om hjørnet. Er du klar?

  Hvad enten du hylder Black Friday eller ej, så er d. 23. november svær at komme uden om. Forbrugerne forventer, at du er med på bølgen af tilbud, og dine konkurrenter er sikkert allerede i gang med forberedelserne. Læs her fem anbefalinger til at maksimere udbyttet af Black Friday – det optimale er naturligvis at kombinere dem.

  Læs hele nyheden
 • 4. okt. 2018
  Ja ja, fint nok at du sælger sofaer, bygger toplanshuse i provinsen eller bager maltbrød efter en helt særlig opskrift. Men hvorfor gør du det? Og hvordan gør det en forskel?

  Virksomheder har ofte fokus rettet mod at fortælle, hvad de laver, og hvordan de gør det. Det er naturligvis vigtigt, men det er langt fra nok til at tilfredsstille den moderne forbruger. Dig og mig.

  Læs hele nyheden
 • 6. sep. 2018
  Pressemeddelelse

  Godt og vel to år efter Gotcha så dagens lys for første gang, udvides partnerkredsen. Det sker med et velkendt ansigt.

  Læs hele nyheden
 • 20. aug. 2018
  Gotcha vinder bureaukonkurrence

  Team Benns Ski introducerer nyt navn, som også indebærer en ny visuel identitet. Gotcha, som efter en bureaukonkurrence vandt opgaven, står bag. Navneskiftet er en del af et større positioneringsfremstød og samtidig et bevidst brud med skibranchens klassiske måde at kommunikere på.

  Læs hele nyheden
 • 10. jul. 2018
  Er dit website hastighedsoptimeret?

  Google ruller nu deres nye algoritme ud. Algoritmen har særligt fokus på hjemmesiders hastighed på mobile enheder. Vi har længe kendt vigtigheden af at have et website, der loader hurtigt, da det giver de besøgende en bedre brugeroplevelse. Men mange har ikke taget problemet til sig, da der ikke var en åbenlys konsekvens … indtil nu.

  Læs hele nyheden
 • 4. jul. 2018
  Når samarbejde er en nødvendighed.

  Marketingafdelingen serverer ikke nok kvalificerede leads, og salgsteamet henter ikke tilstrækkeligt med nye kunder til forretningen. Dette er et velkendt scenarie i dialogen med virksomheder. Men hvorfor?

  Læs hele nyheden
 • 27. jun. 2018
  Har du styr på kernefortællingen?

  De fleste virksomheder kan forklare, hvad de laver, og hvordan de gør det. Men sværere bliver det, når de skal forklare, hvad virksomheden bidrager med, og hvorfor de gør det.

  Læs hele nyheden
 • 2. mar. 2018
  Employer branding skal styrke statslig myndighed

  Gotcha skal hjælpe med at skabe en stærk medarbejderkultur igennem kvalitativ og kvantitativt undersøgelsesdesign.

  Læs hele nyheden
 • 11. jan. 2018
  Væksthus Nordjylland har valgt ny samarbejdspartner

  EU-udbuddet over Væksthus Nordjyllands samlede kommunikationsindsats har kørt siden august 2017, men nu er der truffet en afgørelse. Sammen med Lange PR kan Gotcha erklære sig som vinder.

  Læs hele nyheden
 • 18. dec. 2017
  Fasthold, tiltræk og engagér medarbejderne.

  Læs vores synspunkter på, hvad der er vigtigt at huske i det arbejde, som kaldes Employer Branding. Og særligt, hvordan du som virksomhed får vores nye og unge generation, generation Z, med på vognen.

  Læs hele nyheden
 • 11. okt. 2017
  VisitAalborg vælger Gotcha som nyt reklamebureau

  Efter en budrunde har VisitAalborg valgt reklamebureauet Gotcha som ny strategisk samarbejdspartner til flerårig brandingindsats. Målsætningen er klar: VisitAalborg skal både tiltrække flere udenlandske turister til Aalborg og styrke den nationale turisme, og det skal ske igennem en markant branding af Aalborg som en attraktiv turismedestination.

  Læs hele nyheden
 • 2. aug. 2017
  En bureauchefs bekendelser

  I min funktion mødes jeg ofte med online chefer, digitalt ansvarlige og andre beslutningstagere – typisk fra det øverste ledelseslag – for at drøfte deres digitale tilstedeværelse. Dette indslag handler om nogle af de erfaringer og inputs, jeg sidder tilbage med uanfægtet af virksomhedernes størrelser og branchetilknytning – det er nemlig typisk de samme udfordringer, der ytres. Helt konkret kommer her 4 observationer, jeg har gjort mig.

  Læs hele nyheden
 • 7. apr. 2017
  Gotcha vinder Businessprisen "Grubleren – EXECUTE 2017"

  Med prisen cementeres bureauets markante succes. Fredags-mødet på reklamebureauet Gotcha var i dag lidt sjovere end normalt. For midt i mødet trådte komiteen bag businessprisen "Grubleren – EXECUTE" ind af døren med morgenbrød og kagemand, og kunne med glæde overrække prisen til et meget overrasket bureau.

  Læs hele nyheden
 • 17. feb. 2017
  Gotcha er nyt reklamebureau for Alliance+

  Valentinsdag var tirsdag d. 14/2. Men for os er det faktisk først Valentinsdag i dag. Efter en budrunde valgte Alliance+ sin nye samarbejdspartner. Det blev Gotcha, og det er vi glade for og stolte over.

  Læs hele nyheden