Nyheder

Nyheder & inspiration

 • 6. feb. 2019
  Tag medarbejderne med i virksomhedens brandfortælling og invitér deres netværk med i samtalen.

  Employee advocacy er ikke en ny disciplin. Men den er stadig relevant i 2019 – for hvis du er modig nok, så virker den.

  Læs hele nyheden
 • 3. dec. 2018
  Nyt ansigt i Gotcha-flokken

  2018 rundes blandt andet af med ansættelsen af Nicolaj Lund Hummel, der starter på bureauet d. 3. december.

  Læs hele nyheden
 • 11. okt. 2018
  Black Friday er lige rundt om hjørnet. Er du klar?

  Hvad enten du hylder Black Friday eller ej, så er d. 23. november svær at komme uden om. Forbrugerne forventer, at du er med på bølgen af tilbud, og dine konkurrenter er sikkert allerede i gang med forberedelserne. Læs her fem anbefalinger til at maksimere udbyttet af Black Friday – det optimale er naturligvis at kombinere dem.

  Læs hele nyheden
 • 4. okt. 2018
  Ja ja, fint nok at du sælger sofaer, bygger toplanshuse i provinsen eller bager maltbrød efter en helt særlig opskrift. Men hvorfor gør du det? Og hvordan gør det en forskel?

  Virksomheder har ofte fokus rettet mod at fortælle, hvad de laver, og hvordan de gør det. Det er naturligvis vigtigt, men det er langt fra nok til at tilfredsstille den moderne forbruger. Dig og mig.

  Læs hele nyheden
 • 6. sep. 2018
  Pressemeddelelse

  Godt og vel to år efter Gotcha så dagens lys for første gang, udvides partnerkredsen. Det sker med et velkendt ansigt.

  Læs hele nyheden
 • 20. aug. 2018
  Gotcha vinder bureaukonkurrence

  Team Benns Ski introducerer nyt navn, som også indebærer en ny visuel identitet. Gotcha, som efter en bureaukonkurrence vandt opgaven, står bag. Navneskiftet er en del af et større positioneringsfremstød og samtidig et bevidst brud med skibranchens klassiske måde at kommunikere på.

  Læs hele nyheden
 • 10. jul. 2018
  Er dit website hastighedsoptimeret?

  Google ruller nu deres nye algoritme ud. Algoritmen har særligt fokus på hjemmesiders hastighed på mobile enheder. Vi har længe kendt vigtigheden af at have et website, der loader hurtigt, da det giver de besøgende en bedre brugeroplevelse. Men mange har ikke taget problemet til sig, da der ikke var en åbenlys konsekvens … indtil nu.

  Læs hele nyheden
 • 4. jul. 2018
  Når samarbejde er en nødvendighed.

  Marketingafdelingen serverer ikke nok kvalificerede leads, og salgsteamet henter ikke tilstrækkeligt med nye kunder til forretningen. Dette er et velkendt scenarie i dialogen med virksomheder. Men hvorfor?

  Læs hele nyheden
 • 27. jun. 2018
  Har du styr på kernefortællingen?

  De fleste virksomheder kan forklare, hvad de laver, og hvordan de gør det. Men sværere bliver det, når de skal forklare, hvad virksomheden bidrager med, og hvorfor de gør det.

  Læs hele nyheden
 • 2. mar. 2018
  Employer branding skal styrke statslig myndighed

  Gotcha skal hjælpe med at skabe en stærk medarbejderkultur igennem kvalitativ og kvantitativt undersøgelsesdesign.

  Læs hele nyheden
 • 11. jan. 2018
  Væksthus Nordjylland har valgt ny samarbejdspartner

  EU-udbuddet over Væksthus Nordjyllands samlede kommunikationsindsats har kørt siden august 2017, men nu er der truffet en afgørelse. Sammen med Lange PR kan Gotcha erklære sig som vinder.

  Læs hele nyheden
 • 18. dec. 2017
  Fasthold, tiltræk og engagér medarbejderne.

  Læs vores synspunkter på, hvad der er vigtigt at huske i det arbejde, som kaldes Employer Branding. Og særligt, hvordan du som virksomhed får vores nye og unge generation, generation Z, med på vognen.

  Læs hele nyheden
 • 11. okt. 2017
  VisitAalborg vælger Gotcha som nyt reklamebureau

  Efter en budrunde har VisitAalborg valgt reklamebureauet Gotcha som ny strategisk samarbejdspartner til flerårig brandingindsats. Målsætningen er klar: VisitAalborg skal både tiltrække flere udenlandske turister til Aalborg og styrke den nationale turisme, og det skal ske igennem en markant branding af Aalborg som en attraktiv turismedestination.

  Læs hele nyheden
 • 2. aug. 2017
  En bureauchefs bekendelser

  I min funktion mødes jeg ofte med online chefer, digitalt ansvarlige og andre beslutningstagere – typisk fra det øverste ledelseslag – for at drøfte deres digitale tilstedeværelse. Dette indslag handler om nogle af de erfaringer og inputs, jeg sidder tilbage med uanfægtet af virksomhedernes størrelser og branchetilknytning – det er nemlig typisk de samme udfordringer, der ytres. Helt konkret kommer her 4 observationer, jeg har gjort mig.

  Læs hele nyheden
 • 7. apr. 2017
  Gotcha vinder Businessprisen "Grubleren – EXECUTE 2017"

  Med prisen cementeres bureauets markante succes. Fredags-mødet på reklamebureauet Gotcha var i dag lidt sjovere end normalt. For midt i mødet trådte komiteen bag businessprisen "Grubleren – EXECUTE" ind af døren med morgenbrød og kagemand, og kunne med glæde overrække prisen til et meget overrasket bureau.

  Læs hele nyheden
 • 17. feb. 2017
  Gotcha er nyt reklamebureau for Alliance+

  Valentinsdag var tirsdag d. 14/2. Men for os er det faktisk først Valentinsdag i dag. Efter en budrunde valgte Alliance+ sin nye samarbejdspartner. Det blev Gotcha, og det er vi glade for og stolte over.

  Læs hele nyheden