Nyheder

En af landets store virksomheder har valgt nyt bureau. Alliance+ er en virksomhed med 5.000 ansatte i Norden, og en stor udbyder af Facility Management. Valget af ny samarbejdspartner er faldet på Gotcha, og det er en længere rejse, som Alliance+ og Gotcha nu begiver sig ud på sammen.

Head of Business Development Nordic, Dalia Ramzi, forklarer om valget af Gotcha, at: "Vi har fått en mycket god känsla för både Gotcha som personer och deras tankar kring vårt framtida kommunikationskoncept. Vi ser en stor potential i Gotcha som en framtida samarbetspartner."

"Forløbet har været præget af et højt, professionelt niveau, og samtidigt har Alliance+ været lydhøre over for vores forslag, som måske ikke i udgangspunktet var præcis dét, de efterspurgte til at starte med" fortæller Kontaktchef i Gotcha, Daniel Seehausen, og uddyber: Nu glæder vi os til at komme igang med samarbejdet. Alliance+ er en spændende og visionær kunde, og vi ser meget frem til at hjælpe dem med at indfri ambitionerne om at skabe ny og unik kommunikation – både udadtil i markedet og internt i virksomheden.

Samarbejdet mellem Gotcha og Alliance+ starter med udviklingen af en ny, visuel identitet.