Du har flair for kampagneudvikling, grafisk ID og skarpe koncepter
 

Gotcha er en uformel, sjov og kreativ arbejdsplads, hvor fagligheden og ambitionerne er høje. Vi har velordnede forhold, gode karrieremuligheder og afvekslende opgaver, hvor du med din forkærlighed for og evner inden for design bidrager til at udvikle identiteter og koncepter på tværs af medier.

Dine kommende kolleger er ambitiøse og dedikerede specialister, der dagligt udvikler tværmediale kommunikations- og designløsninger. I projektteamet sparrer du med designere, konceptudviklere, projektledere og øvrige kollegaer om projektets gennemførsel.

Du kommer med erfaring og ild i røven
 

Vi forventer, at du har minimum et par års erfaring samt et højt æstetisk niveau og øje for detaljen. Du sikrer, at opgaven løses perfekt, og du er vant til at følge den til dørs i tæt dialog med kunden og i samarbejde med det øvrige team. Du har et højt drive og arbejder derfor hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med løsningen og dit gode humør.

Du får en alsidig arbejdsdag
 

Vi lover dig en spændende og sjov hverdag med mange forskellige typer af opgaver. Du kommer derfor til at:

 • Arbejde konceptuelt og praktisk med at omsætte vores kunders ønsker og idéer til det perfekte design.
 • Være bindeleddet mellem kundens ønsker og projektteamets input for derefter at udvikle en identitet eller et design, der kan eksekveres ud på alle relevante materialer og medier. Her har du selvfølgelig tænkt på både form og indhold.
 • Deltage i optimering og kvalificering af designprocesser og projektflows.
 • Sætte et højt tempo uden at gå på kompromis med kvaliteten.
 • Sikre gennemførelse af opgaver til rette tid og økonomi.
   

Din profil
 

 • Relevant uddannelse og gerne erfaring fra bureau.
 • Super-bruger i Adobe CS pakken.
 • Evner at visualisere og forklare designvalg og koncepter.
 • Evner at kunne argumentere for og præsentere dine tanker, idéer og arbejde for både kunder og det interne team.
 • Kompetencer inden for CVI og kampagnedesign og ikke for fin til at arbejde med ad hoc grafiske opgaver af divergerende karakter.

 

Vi forventer, at du er faglig, saglig og imødekommende over for både kunder og kolleger. Du er selvkørende, fokuseret og i stand til at flytte flere opgaver samtidigt. Du er også typen, der tager ansvar for egne opgaver og går forrest med energi, pondus og konstruktive løsningsforslag.

Lidt om os
 

Gotchas kultur og mentalitet er en vital del af bureauet. Det er kernefundamentet for vores forretning, og vi værner om det. For os skal det være udfordrende, sjovt og udviklende at gå på arbejde. Det betyder nemlig glade medarbejdere og en stærk holdånd. Det resulterer i bedre løsninger for vores kunder, og en sjovere hverdag for os selv. Det kan du blive en del af og bidrage til.

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning, CV og portfolio til: bt@gotcha.dk.

Vi behandler ansøgninger løbende og tiltrædelse ønskes hurtigst muligt og senest 1/3-18.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til:

Brian Toft
Kreativ chef & partner
M: 2631 9818