Nyheder

Du er kode-kongen

Vi søger en full-stack udvikler, der har min. 3 års erfaring med at udvikle websites baseret på designoplæg og kravspecifikation. Vi arbejder med Umbraco og Dynamicweb, og erfaring hermed vil være fordelagtigt. Har du erfaringer med at arbejde med e-commerce og integration, og har du evner inden for backend-udvikling, så er du foran i køen (ingen af delene er dog et must). Når det så er sagt, så er det vigtigste, at du ønsker at udvikle dig, og at du tilgår arbejdet med højt drive og passion. 

Opgaverne varierer fra mindre sites til omfattende og komplekse webløsninger, hvor udvikling af fx beregnere og konfiguratorer bliver en del af dit arbejde. Alle opgaver løses naturligvis med øje for moderne browsere, brugervenlighed, hastighed, SEO og webstandarder i fokus. Med din perfekte kode og stærke forståelse for kundens forretning stræber vi sammen efter at skabe digitale resultater i særklasse for vores kunder. Team spirit er nødvendigt, da du vil komme til at arbejde tæt sammen med dygtige digitale designere, ux'ere, udviklere, online marketing specialister og digitale projektledere.

Din profil

  • Du er god til at aflæse designoplæg og aflevere et resultat, der matcher
  • Du forstår og kan arbejde med HTML, CSS og JavaScript
  • Du har kendskab til SASS/LESS samt Gulp 
  • Du er skarp til data-formater (JSON, XML o.lign.)
  • Du har erfaring med udvikling i ASP.NET & C#/Razor
  • Du forstår forretningsregler og back-end logik
  • Du forstår at anvende forskellige API'er og platforme
  • Du har erfaring med at implementere løsninger i Umbraco og/eller Dynamicweb


Vi forventer, at du er faglig, saglig og imødekommende over for både kunder og kollegaer. Du er selvkørende, fokuseret og i stand til at flytte flere opgaver samtidigt. Du er også typen, der tager ansvar for egne opgaver, kommunikerer med teamet og går forrest med energi, pondus og konstruktive løsningsforslag.

Lidt om os

Gotchas kultur og mentalitet er en vital del af bureauet. Det er kernefundamentet for vores forretning, og vi værner om det. For os skal det være udfordrende, men sjovt at gå på arbejde. Det betyder nemlig glade medarbejdere og en stærk holdånd. Det resulterer i bedre løsninger for vores kunder, og en sjovere hverdag for os selv. Det kan du blive en del af og bidrage til.

Er du interesseret i stillingen så send din ansøgning og CV senest 22. april 2019 (tiltrædelse ønskes hurtigst muligt) pr. e-mail til: we@gotcha.dk.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til: 

Brian Klit Larsen
Digital chef & partner
M: 2244 1047