Nyheder

Vi søger dig, som har erfaring med at arbejde strategisk med branding og positionering og udarbejdelse af kommunikationskoncepter til alle medier, både online og offline. Du har stået bag adskillige målrettede og kreative kampagner, som er udviklet på baggrund af gennemgående indsigtsarbejde og viden om den moderne forbrugeradfærd.

Strategisk stærk og erfaren

Som strategisk konceptudvikler hos os, skal du være stærk og erfaren inden for faget. Du skal både kunne levere skarp strategisk rådgivning samt eksekvere og udvikle kampagner. Du har naturligvis den nødvendige indsigt og forståelse inden for forretningsudvikling, strategisk kommunikationsrådgivning og kreativ konceptudvikling. Du ved, hvad der skal til for bedst muligt at styrke vores kunders brandpositionering og arbejde med de rigtige budskaber via de helt rigtige medier. Du tænker i kommunikative helheder og forstår, hvad det rigtige koncept kan og skal. Du kan gennemskue en forretningsmæssig udfordring, identificere indsigter og omsætte det hele til en kreativ idé, forme konceptet, skrive teksten og følge det helt til dørs. Du kommer med erfaring – enten fra bureauverden eller fra den andet side af bordet – og en masse energi og talent. 

For at få succes i denne stilling skal du være skarp på strategien og formå at definere og løfte enhver kundes brandposition til et højere niveau end udgangspunktet. Og så er det en selvfølge for dig at levere resultater i tæt samarbejde med dine kolleger. Team spirit er nødvendigt for at trives med og lykkes i jobbet.  For os er det vigtigt at fejre vores succeser i fællesskab, og vi lægger stor vægt på hele tiden at dygtiggøre os og blive endnu skarpere på vores specialer.  

Kreativ, løsningsorienteret og ’ikke for fin på den’ 

Du bliver målt på din evne til at få tingene til at lykkes, din evne til at møde kollegaer og kunder i øjenhøjde samt udvikle stærke strategiske brandfundamenter, koncepter og tekster på tværs af medier.  Du er god til at få idéer og evner at forfine dem til effektfuld kommunikation. Af natur er du nysgerrig og videbegærlig. Du har et stærkt drive, og du bidrager til Gotchas stærke kultur med din energi, dit høje humør og vindermentalitet.

Lidt om os 

Gotchas kultur og mentalitet er en vital del af bureauet. Det er kernefundamentet for vores forretning, og vi værner om det. For os skal det være udfordrende, sjovt og udviklende at gå på arbejde. Det betyder nemlig glade medarbejdere og en stærk holdånd. Det resulterer i bedre løsninger for vores kunder og en sjovere hverdag for os selv. Det kan du blive en del af og bidrage til. For den rette kandidat vil der være rige muligheder for både personlig og faglig udvikling. Men vigtigst af alt vil du få en arbejdsplads, hvor du vil glæde dig til at komme på arbejde. Hver dag.

Indkomne ansøgninger behandles af Elite Rekruttering, som løbende indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.
 

Spørgsmål til stillingen kan rettes til: 

Elite Rekruttering
Søren Boye
+45 2084 9702
sb@eliterekruttering.dk