Nyheder

Det fremadstormende brandbureau Gotcha, der hjælper kunder over hele landet med at løfte deres brands til nye højder, ligger langt fra stille. På kundesiden har bureauet gentagne gange kunne berette om den ene tilgang efter denne anden – ligesom vi i takt med kundetilstrømningen også har meddelt en række ansættelser på bureauet. 

Denne gang er der tale om udvidelse i partnerkredsen, hvor Strategi- og konceptchef Heidi Lüdeking nu kan tilføje partner til sin titel. Om partnerudvidelsen udtaler adm. direktør & partner Rasmus Færch Brostrøm: 

- Det er med stor glæde og begejstring, at Heidi nu er en del af vores partnerkreds. Heidi har fra dag ét siddet med i vores ledergruppe, hvor hun har bidraget til at udvikle Gotcha på flere fronter. Dels fagligt men ikke mindst kulturelt, som for os er et parameter, vi vægter meget højt. Heidi har de fornødne kompetencer og en god portion erfaring med i bagagen, som vi allerede har nydt godt af, og som kommer til at gavne os og vores kunder de næste mange år. Derfor har det også været et helt naturligt skridt for os at indlemme Heidi i partnerkredsen. 

Heidi Lüdeking indtrådte i Gotchas partnerkreds d. 1. september 2018, som foruden hende selv tæller adm. direktør & partner Rasmus Færch Brostrøm, kreativ chef og & partner Brian Toft og digital chef & partner Brian Klit. Om sin nye rolle og titel udtaler Heidi Lüdeking: 

- Jeg har arbejdet tæt sammen med de øvrige partnere i mange år og elsker mit arbejde. Gotcha-teamet har en unik kultur og tilgang til markedet og til kunderelationer. Vores mentalitet smitter af på de løsninger, vi leverer, hvor passion, faglighed og kvalitet altid er i fokus. Det jeg er meget stolt af at være en del af, og jeg vil slet ikke kunne undvære det. Vi har allerede opnået meget, og jeg glæder mig til at fortsætte Gotchas fantastiske udvikling sammen med alle mine seje kolleger.

Gotcha, der på omtrent to år, har mere end fordoblet sin medarbejderskare og nu tæller 25 mand har oplevet en markant og støt vækst. Bureauet arbejder typisk med større markedsledende virksomheder, og kundeporteføljen tæller blandt andre Randes Tegl, Aalborg Lufthavn, Spar Nord, Politiet, Vinterly Skirejser, Danske Fragtmænd og Alliance+. 

- Heidi er en stærk kapacitet, og hendes faglighed og erfaring bidrager unægtelig til vores forretning. Vi skal fortsætte med at udvikle kommunikationsløsninger af højeste kvalitet, og med Heidi om bord føler jeg, at partnergruppen og Gotcha som helhed er rigtig godt rustet til at løfte denne opgave, slutter Rasmus Færch Brostrøm.

For yderligere information, kontakt venligst:

Heidi Lüdekinghl@gotcha.dk
Strategi- & konceptchef og partner / +45 2681 5276

Rasmus Færch Brostrømrb@gotcha.dk
Adm. direktør & partner / +45 2249 1258