Fokus på stærkere branding, øget salg og glade medarbejdere.

Alliance+ har gradvist øget både kundeskaren og sit brand igennem en årrække i Norge, Sverige og Danmark. Nu var tiden kommet til at løfte profilen med både ny visuel identitet, et lead-genererende website og salgsmaterialer, der for alvor viser, hvem Alliance+ er, og hvad man kan tilbyde kunderne. Samtidigt skulle fokus også rettes mod at kommunikere et attraktivt medarbejdermiljø, og spejle den hverdag, som Alliance+' ansatte skaber resultater i. Gotcha stod bag.  

Nordisk og indbydende.

Billedstilen skal tydeligt og attraktivt vise, hvem Alliance+ er og samtidigt sætte medarbejderne i centrum. 

Samarbejdet med Gotcha har været en god proces, og vi er meget tilfredse med resultaterne hidtil. Vi har generelt oplevet et løft i vores virksomheds udtryk, og det står mål med forventningerne.
Charlotte Steenstrup Hentzen, Executive assistent, Alliance+

Et brag af et website

Igennem lækkert design, velgennemtænkt struktur og spitzenklasse front end-udvikling er der skabt en løsning, der er Alliance+ værdig. 

Tydelig kommunikation og lækker UX

Tydelig kommunikation og lækker UX

Med et bredt katalog af ydelser, var hovedopgaven med det nye website at kommunikere klart og tydeligt, hvad Alliance+ tilbyder. Alt fra cases til medarbejdere og billeder fra dagligdagen skaber et tillidsvækkende og indbydende billede af Alliance+, og cementerer positionen som en af Nordens stærkeste spillere på markedet.

Mobiludgave

Mobiludgave