There’s a place beyond the immaginable. That’s our playground

PSC stræber efter at skabe det fuldkomne produkt, som ikke kun lever op til kundernes behov og forventninger, men som også lever op til PSCs egne kvalitetskrav. Og de er høje. For PSC har en overbevisning om, at det vi gør i dag, det skal vi gøre bedre i morgen. Altså ligger der et kontinuerligt drive og iboende drivkraft for hele tiden at forbedre og optimere de løsninger, de udvikler. Det skal ikke bare være godt - det skal være det bedste.

Hos PSC finder vi eksperterne - specialisterne, som er grundige, præcise, yderst kompetente og som udvikler det, kun de få kan. Hvor andre må give op, går PSC all in.

Alt det har Gotcha foldet smukt ud i en skærpet retorisk retning og ny visuel identitet.

Optical Solutions Refined

Billedstilen har fokus på de raffinerede detaljer, som afspejler virksomhedens produkter og de skræddersyede løsninger, som PSC producerer.

Gotcha har vist sig som den seriøse partner, der tager ansvar og ejerskab for opgaven i forhold til kundens ønsker og krav. De stiller et større hold af relevante specialister til rådighed, samt en projektansvarlig, der samler trådene – vi har aldrig været i tvivl om, hvad status har været på projektet. I hele forløbet, har jeg udelukkende mødt engagerede, kompetente konsulenter med energi og smil på læben. Gotcha har leveret de aftalte ydelser til os i en yderst tilfredsstillende kvalitet og med en tryghed om, at de bevarer ansvaret for at produkterne lever op til de krav vi stillede fra begyndelsen. Derfor er jeg sikker på, at vi har startet et langvarigt samarbejde og vil med glæde anbefale Gotcha.
Bent Nielsen, Sales Manager, PSC