Naturskønne perler

Hver uge krydser Smyril Line Nordatlanten og sejler feriegæster og eventyrer fra hele Europa til Færøerne og Island. Oplevelsen af den enestående og rå natur giver de besøgende minder for livet. Færøerne og Island er sagnomspundne fabler i Norden udgjort af grønne landskaber, sorte strande, store vulkanske kræfter, lysspil på smukke fjorde og dramatiske klippeformationer skåret af utallige vandfald. Nordens smukkeste natur tager vejret fra de fleste, og en tur med Smyril Line giver et minde, den rejsende aldrig glemmer. 

Gå på opdagelse

Gotchas opgave har været at designe en ny identitet for Smyril Line. Vi har i designets udformning haft fokus på at skabe et oplevelsesunivers, der taler ind i den reelle oplevelse, feriegæsterne får på Smyril Lines destinationer; nemlig den vilde, rå og storslåede natur.

Billedstil

Naturens råhed og særlige farvesammensætning skaber grobund for at skabe billeder med stemning, udlængsel og rejsetrang, som samtidig stemmer velovervejet overens med designets lethed.

Brand- og eCommerce platform

Vi skabt en platform, hvor vi på den ene side vægter at fremvise Færøerne og Island som destinationsperler, men på den anden side også har stort fokus på brugervenlighed og intuitivt bookingflow.
Hvorfor vælge Smyril Line?

Hvorfor vælge Smyril Line?

Vores fornemste opgave med det nye website er at overbevise den besøgende om alle fordelene ved at rejse med Smyril Line frem for en anden rejseform. Vi løste det med lange scroll sider, hvor brugeren bliver præsenteret for gennemtænkte flows med alle Smyril Lines USP'er.

Samtidig inspirerer vi den besøgende med flotte destinationsbilleder og videoer af den storslåede natur for at vække en rejselyst hos den besøgende. Naturligvis for at få den besøgende til at booke en rejse, hvilket fordres med relevante indgange, bookingmoduler og call-to-actions.

Altid på farten

Vi sørgede for at websitet virkede på alle platforme, så det altid var let tilgængeligt når brugeren havde behov for at søge information. Beslutningsprocessen for at booke en rejse er lang, så tilgængelighed er en vigtigt for at imødekomme.