Her dyrkes det gode liv

Kornets Hus er et internationalt flagskib for udviklingen af den danske madkultur. Via sanselige oplevelser samt involverende og innovative produktsamarbejder er det nye oplevelsescenter et knudepunkt for viden, oplevelser og inspiration om korn. Kornets Hus inspirerer både private, professionelle og institutioner til nye og spændende måder at bruge korn på – og til at dyrke det gode liv.

Designlinjens udtryk og detaljegrad tager afsæt i korn som simpel ressource, det seriøse håndværk og det taktile – fornemmelsen af at kunne føle, røre og smage. Designets subtile formgivning efter konrstrået og forankring i Kornets Hus' arkitektur skaber genkendelighed, der let kan afkodes.

Appetitvækkende og informativt

Appetitvækkende og informativt

Sitet har til formål at informere målgrupperne om Kornets Hus' virke og ophav – og samtidigt skabe en forventning om åbningen i 2019. Grunddesignet fra den visuelle identitet er forvaltet på denne one-pager, der i forskellige sektioner fortæller om Kornets Hus. Fra børnenes besøg til brødets ophav og til investorernes engagement og invitation til nye samarbejder.

Mobiludgave

Mobiludgave