Gør karriere. Gør hver dag vigtig. Gør en forskel.

Ønsket var at skabe nogle medarbejderportrætter, som stilistisk er båret af en høj troværdighed, nærhed og seriøsitet. Det kræver, at vi kommer helt tæt på de enkelte medarbejdere – bogstavligt og billedligt talt. 

Regionens employer value proposition bygger på tre grundmotivationer; Gør karriere, Gør hver dag vigtig, Gør en forskel. Derfor er alle medarbejderportrætterne bygget op således, at de emner der bliver fokuseret på i medarbejdernes udsagn, har en krog i én eller flere af motivationerne.

Portrætfilm

Filmene italesætter det meningsgivende og værdifulde i jobbet på organisatorisk, fagligt, personligt og menneskeligt plan. Her ses et udpluk af filmene, men du kan se dem alle på Region Nordjyllands hjemmeside.
Play
Play
Play
Play
Play
Gotcha har lavet 7 medarbejderportrætter for os, og vi er meget tilfredse med resultatet. Gotcha har været grundige og dygtige til at finde essensen i det budskab, der skal formidles i hver enkelt film. Personen bag fagligheden er kommet frem, hvilket var noget af det, vi rigtig gerne ville. De er desuden løbet med opgaven hele vejen fra ide til handling. Resultatet er 7 film, der skiller sig ud i lækkerhed, gode historier og flot finish.
Katrine og Tanja, Kommunikation, Region Nordjylland